Loimaan seutu

Loimaan seutukunta on vireä kuuden kunnan ja yhden kaupungin muodostama talousalue, jossa asukkaat ja yritykset viihtyvät. Seutukunnan sijainti Turku – Tampere – Helsinki kaupunkiseutujen keskiössä mahdollistaa suurten markkina-alueiden nopean saavutettavuuden. Loimaan seutukunnan muodostavat Aura, Koski Tl, Loimaa, Marttila, Oripää, Pöytyä, Tarvasjoki.

Loimaan seutukunnassa yrittäjyydellä on vahvat perinteet ja seutukunnalla elää vahva yrittäjyyskulttuuri. Ilmapiiri yritystoiminnan aloittamiseen, kehittämiseen ja itsensä toteuttamiseen on vahva. Yrityspalvelut ovat monipuolisia ja yrityslähtöisiä. Seudun vahvuutena on kuntien välinen yhteistyö. Maatalous- ja elintarviketuotantoa tukevat metalliteollisuus, korkea yritteliäisyys ja kehittynyt tietotekninen palveluverkosto.

Loimaan seudulla yrittäjyyskasvatusta viedään eteenpäin Loisto-tiimin kautta. Tiimikoordinaattorina toimii Anna-Maija Lassila Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä.

Olemme dokumentoineet Loimaan seudun yrittäjyyskasvatuksen ehjän polun jalkautumista. Täältä löydät Loimaan seudun hyvät käytänteet.

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php