YES-valmennukset

Nuoren tulevaisuuteen ja työelämään valmentaminen kuuluu jokaiselle opettajalle. Tavoitteenamme on, että opetussuunnitelman tavoitteet yrittäjyyskasvatuksesta toteutuvat ja tulevat osaksi opetusta.

yes_opevalmennus_vaaka

Tarjoamme opetushenkilöstölle YES-valmennuksia, jotka antavat valmiuksia yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen ja toteuttamiseen omassa työssä. Tutustu lähelläsi pidettäviin valmennuksiin tapahtumakalenterista, tai ehdota koulutusta YES Varsinais-Suomen toimistolle.

YES Varsinais-Suomi tarjoaa paikallisesti seuraavia valmennuksia:

YES Infot sopivat muun muassa keskustelunavauksiksi opettajien kokouksiin. Niissä käydään läpi muun muassa yrittäjyyskasvatuksen perusperiaatteita ja hyväksi havaittuja käytäntöjä.

YES Veso, YES Opevalmennus ja YES Reksivalmennus tähtäävät yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen omassa työssä. Ne järjestetään yhteistyössä yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijoiden ja osittain täydennyskoulutusta tarjoavien tahojen kanssa.

NY-ohjelmakoulutukset tutustuttavat Nuori Yrittäjyys ry:n opinto-ohjelmien käyttöön. Toimimme myös opettajien tukena ohjelman aikana. Lue lisää YES:in NY-aluepalveluista.

YES järjestää myös kansallisia tapahtumia ja koulutuksia. Tietoa niistä löydät Valtakunnallisen YES ry:n tapahtumakalenterista sekä facebook-sivulta.

 

YES Pedagogiikkapaja

YES Pedagogiikkapajassa opitaan rakentamaan yrittäjämäistä toimintakulttuuria koko oppilaitokseen. Valmennuksessa tutustutaan yrittäjyyskasvatuksen pedagogiikkaan ja otetaan yhdessä oppilaitoksen käyttöön yrittäjyyskasvatuksen työkaluja ja toimintamalleja. Lue lisää Yrittäjyyskasvatuksen työkirjasta.

YES Info

YES Infot sopivat johdannoksi yrittäjyyskasvatukseen ja esimerkiksi lyhyiksi puheenvuoroiksi tapahtumiin. Niissä käydään läpi muun muassa yrittäjyyskasvatuksen perusperiaatteita, hyväksi havaittuja käytäntöjä ja opetushenkilöstölle tarjolla olevaa tukea.

YES Veso,
YES Opevalmennus ja
YES Reksivalmennus

YES Veso,YES Opevalmennus ja YES Reksivalmennus tähtäävät yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen omassa työssä. Ne järjestetään yhteistyössä yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijoiden ja osittain täydennyskoulutusta tarjoavien tahojen kanssa.

NY-ohjelmakoulutukset

NY-ohjelmakoulutukset tutustuttavat Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelmien käyttöön. Katso NY-koulutuskalenteri sivulta nuoriyrittajyys.fi/opettajalle/koulutuskalenteri. YES-aluetoimijat toimivat myös opettajien tukena ohjelman aikana.

YES rakentaa tulevaisuutta, jossa jokaisella nuorella
on mahdollisuus yrittäjyyskasvatukseen.
css.php